De 3 criteria waaraan
onze projecten
moeten voldoen

  • Duurzaamheid als essentiële maatstaf

    We bouwen traditioneel en toekomstbestendig, zodat jij zorgeloos kan wonen. Bij elk project kijken we welke duurzame technieken en materialen mogelijk zijn, zonder het budget uit het oog te verliezen.

  • Plezier aan je nieuwe woning

    Duurzaamheid is voor Veraltis niet enkel een ecologisch verhaal. We willen dat jij plezier beleeft aan je nieuwe woning. Niet enkel nu, maar ook over 10, 20 of zelfs 50 jaar. Daarom is duurzaamheid ook synoniem voor leefkwaliteit.

  • Vertrouwen & ontzorging

    Je thuis voelen begint nog vóór je je koffers pakt. Je wil zeker zijn van je keuze en zorgeloos uitkijken naar je verhuis. Daarom zetten wij alles in op een aangename koopervaring. Je kan rekenen op het respecteren van de afgesproken prijs, een volledige ontzorging, aandacht voor jouw individuele vragen en noden en een vlot verloop van het bouwproces.

Veraltis gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.