Over ons

Het verhaal van Veraltis

In 2020 sloegen Geert De Wael en Philip De Greve de handen in elkaar. Zo ontstond Veraltis: een combinatie van organisatietalent, jarenlange ervaring in vastgoed en een gedeelde liefde voor projectontwikkeling.

Geert leerde van thuis uit de knepen van het vak en realiseerde de afgelopen 10 jaar verschillende residentiële projecten tussen Gent, Antwerpen, Brussel en Hasselt. Toen werd het tijd voor de volgende stap: een samenwerking met een waardevolle, complementaire partner. Philip De Greve is fondsbeheerder en oprichter van Pertinea, al jaren een succesvolle speler op vlak van retailvastgoed. Dankzij die diversifiëring staan beide partijen sterker dan ooit en komt schaalvergroting op de agenda. 

ONZE MISSIE

Comfortabel wonen

We geloven dat het goed wonen is in de kleinere maar centrale Vlaamse steden en gemeenten. Daarom focussen we op betaalbare woningen in een leefbaar buitenstedelijk gebied. We bouwen mee aan aangename woonkernen, omgeven door groen. Door die kernversterking vrijwaren we de open ruimte. Dát is onze duurzame bijdrage aan onze planeet en haar bewoners.

ONZE WAARDEN

Vera

Vera staat voor waarheid en vertrouwen

Je kan rekenen op een authentieke aanpak en transparante communicatie. Omdat we kiezen voor kleinschalige projecten is er ruimte voor persoonlijk en betrokken contact met elke koper.

Altis

Altis komt van altus (‘hoog’) en staat voor een hoge standaard.

Of het nu gaat om architectuur of comfort: we mikken altijd hoog. Woonbeleving en ontzorging zijn belangrijker dan rendement. Jij moet er graag wonen.

Projectontwikkeling

Starten van een blanco blad

Veraltis kiest bewust voor kleinschalige, buitenstedelijke projecten. Onze projecten zijn groot genoeg om doordachte structurele oplossingen te kunnen integreren, zonder onpersoonlijk te worden. Want we starten elke keer van een blanco blad. We bouwen geen standaardwoningen maar verrichten maandenlang studiewerk zodat elk project een uniek pareltje wordt. 

We omringen ons met trouwe bouwpartners die hun strepen verdiend hebben. Zo ben je zeker van kwalitatief werk, uitgevoerd door ervaren aannemers met voldoende mankracht en een stabiel financieel draagvlak. En wij zorgen voor een vlotte opvolging zodat jij snel in je nieuwe woning trekt. 

ONZE CIJFERS

Onze projecten in cijfers

0

units in verkoop

0

m2 in ontwikkeling

0

+ units verkocht

0

m2 verkocht

De kernwaarden van Veraltis

Doordacht ontworpen

Maandenlang studiewerk: zo zorgen we voor een gebouw op maat van elke bewoner, met alle comfort.

Nauwkeurig gebouwd

Onze zorgvuldig uitgekozen aannemers bouwen volgens de traditionele, tijdbestendige en duurzame methoden.

Betaalbaar opgeleverd

Onverwachte kosten zijn onaanvaardbaar. De prijs die je betaalt is die prijs we afgesproken hebben.

Risicoloze investering

Onze projecten liggen op gegeerde centrale plekken in Vlaanderen: gegarandeerde verhuur.

Veraltis gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.