Over ons

Het verhaal van Veraltis

In 2020 is Veraltis ontstaan met als doelstelling een diversificatie te realiseren binnen de activiteiten van Pertinea Property Partners.

Pertinea, opgericht door Philip De Greve, is reeds sinds 2010 actief met investeringen in winkelvastgoed. Met een portefeuille van ca. 130.000m² winkelvastgoed in België en Nederland staat zij stevig in haar schoenen.

Projectontwikkeling was echter voor 2020 geen core business. Om in dit domein concrete stappen te kunnen zetten, werd een samenwerking aangegaan met Michaël Veys. Hij is sinds 2004 actief in vastgoedontwikkeling.

Michaël is een tiental jaar actief geweest bij Aldi en was er finaal verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het winkelvastgoed in Brussel, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Vervolgens richtte hij zich als Director Development bij Zabra Real Estate gedurende 5 jaar op de ontwikkeling van zowel retail als residentiële projecten. Als CEO van Van Looy Bouwgroep werd zijn focus vervolgens volledig op de ontwikkeling van woningen en appartementen gelegd.

Dankzij voornoemde diversifiëring staan Pertinea en Veraltis sterker dan ooit en worden belangrijke synergiën tussen de verschillende activiteiten gerealiseerd.

ONZE MISSIE

Comfortabel wonen

We geloven dat het goed wonen is in zowel de middelgrote als grote centrale Vlaamse steden en gemeenten. Daarom focussen we op betaalbare woningen in het kerngebied van een stad of gemeente. We bouwen mee aan aangename woonclusters, omgeven door groen. Door die kernversterking vrijwaren we de open ruimte. Dát is onze duurzame bijdrage aan onze planeet en haar bewoners.

ONZE WAARDEN

Vera

Vera staat voor waarheid en vertrouwen

Je kan rekenen op een authentieke aanpak en transparante communicatie. Omdat we kiezen voor middelgrote projecten is er ruimte voor persoonlijk en betrokken contact met elke koper.

Altis

Altis komt van altus (‘hoog’) en staat voor een hoge standaard.

Of het nu gaat om architectuur of comfort: we mikken altijd hoog. Woonbeleving en ontzorging zijn belangrijker dan rendement. Jij moet er graag wonen.

Projectontwikkeling

Starten van een blanco blad

Veraltis kiest bewust voor middelgrote projecten. Onze projecten zijn groot genoeg om doordachte structurele oplossingen te kunnen integreren, zonder onpersoonlijk te worden. Want we starten elke keer van een blanco blad. We bouwen geen standaardwoningen maar verrichten maandenlang studiewerk zodat elk project een uniek pareltje wordt. 

We omringen ons met trouwe bouwpartners die hun strepen verdiend hebben. Zo ben je zeker van kwalitatief werk, uitgevoerd door ervaren aannemers met voldoende mankracht en een stabiel financieel draagvlak. En wij zorgen voor een vlotte opvolging zodat jij snel in je nieuwe woning trekt. 

ONZE CIJFERS


Onze projecten in cijfers

0

units in verkoop

0

m2 in ontwikkeling

0

units verkocht

0

m2 bewoonbare oppervlakte verkocht

De kernwaarden van Veraltis

Doordacht ontworpen

Maandenlang studiewerk: zo zorgen we voor een gebouw op maat van elke bewoner, met alle comfort.

Nauwkeurig gebouwd

Onze zorgvuldig uitgekozen aannemers bouwen volgens de traditionele, tijdbestendige en duurzame methoden.

Betaalbaar opgeleverd

Onverwachte kosten zijn onaanvaardbaar. De prijs die je betaalt is de prijs die we afgesproken hebben.

Risicoluwe investering

Onze projecten liggen op gegeerde centrale plekken in Vlaanderen: gegarandeerde verhuur.

Veraltis gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.