Ook Dubbelhuis wordt BEN!

20/12/2021  ⋮  

Dubbelhuis upgrade haar appartementen tot BEN!


Ook Dubbelhuis wordt BEN!

Als bouwpromotor denken we aan de toekomst!

Voor onze kopers doen wij daarom een EXTRA INSPANNING, zodat de appartementen in Dubbelhuis BEN zijn.

Wat betekent BEN voor jou?

  • 50% korting gedurende 5 jaar op de onroerende voorheffing;
  • Lage energierekeningen wegens hernieuwbare energie;
  • Gunstige kredietvoorwaarden;
  • Een verhoogd leefcomfort en een gezonder leefklimaat door een bijzonder gunstig E-peil.

Hierbij investeren wij voor jou in de allernieuwste technieken en materialen.

Hoogrendementsbeglazing maakt plaats voor DRIEDUBBELE BEGLAZING. De voordelen zijn te halen uit zowel thermische redenen, als akoestische redenen.

Met de nieuwste EPB-rekenmodules komt VENTILATIESYSTEEM C+ voordeliger uit ten opzichte van ventilatiesysteem D. Het verbruik ligt vele malen lager en het zorgt voor een gezonder leefklimaat.

Een WARMTEPOMPSYSTEEM met aarde-waterwarmte is op heden het meest gunstig systeem op de markt betreft hernieuwbare energie. Het gemeenschappelijk systeem krijgt zijn plaats in de ondergrondse kelder, wat zorgt voor plaatsbesparing in de privatieve bergruimten. Daarbij genieten alle appartementen van zowel vloerverwarming, als vloerkoeling.

En er bovenop bieden wij jou de mogelijkheid om nog een stap verder te gaan. Bij het aankopen van +/-3 zonnepanelen, krijg je 100% korting gedurende 5 jaar op de onroerende voorheffing. Op deze manier verdien je jouw investering helemaal terug!

Voor meer informatie over dit project kan je terecht op onze website (www.veraltis.eu) en bij vastgoedmakelaar Immo Diest – Kolmen 28C, 3980 Tessenderlo – 013 31 25 22

Wij houden jou graag op de hoogte!

Ontvang exclusieve uitnodigingen voor onze lanceringsevenementen en krijg altijd de laatste updates over onze projecten. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in.
Verplicht veld

Een of meerdere velden bevatten een fout. Probeer opnieuw.

Een of meer velden bevatten een fout. Controleer de velden en druk nogmaals op inschrijven.

Bedankt, u bent succesvol ingeschreven op onze nieuwsbrief!

Veraltis gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.