• home
  • nieuws
  • Ziggu, het all-in-one klantenportaal.

Ziggu, het all-in-one klantenportaal.

Ziggu, het all-in-one klantenportaal.

Wij vinden het bij Veraltis zeer belangrijk om dicht bij onze kopers te staan en streven naar een klantenbegeleiding die elke koper kan waarderen.

Daarom hebben wij de beslissing genomen om over te stappen naar en gebruik te maken van Ziggu!

Ziggu is een all-in-one klantenportaal dat ons team efficiënt ondersteunt, maar zeker ook zorgt voor een vlottere communicatie naar onze klanten en een goede betrokkenheid verzekert van onze kopers en investeerders.

Als klant/investeerder krijg je toegang tot Ziggu en kan je jouw project vlot opvolgen. Alle documentatie, facturen, offertes worden hierin opgeslaan en je kan ons via deze weg ook gemakkelijk en snel contacteren.

Met de vermelding van mijlpalen kan je opvolgen in welk stadium het project zit, maar het zal ook te zien zijn via de nieuwsberichten.

Wij zijn er zeker van dat Ziggu een meerwaarde is voor ons bedrijf maar ook door jullie gesmaakt zal worden!

 

Wij houden jou graag op de hoogte!

Ontvang exclusieve uitnodigingen voor onze lanceringsevenementen en krijg altijd de laatste updates over onze projecten. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in.
Verplicht veld

Een of meerdere velden bevatten een fout. Probeer opnieuw.

Een of meer velden bevatten een fout. Controleer de velden en druk nogmaals op inschrijven.

Bedankt, u bent succesvol ingeschreven op onze nieuwsbrief!

Veraltis gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.