• home
  • nieuws
  • Veraltis vestigt zich in een splinternieuw kantoor

Veraltis vestigt zich in een splinternieuw kantoor

12/07/2021  ⋮  Vestiging veraltis

Veraltis vestigt zich in een splinternieuw kantoor

Samen met Pertinea Property Partners vestigen wij ons deze maand in een splinternieuw kantoor in de Kleistraat te Brussegem (5 minuten van de afrit Meise). 

Het kantoor maakt deel uit van een gerenoveerde hoeve en zorgt op die manier voor een huiselijke werkomgeving die toelaat een nauwe relatie te onderhouden met onze partners, klanten en medewerkers. Dit is ook waar Veraltis en haar vastgoedprojecten voor staan. De centrale ligging van de kantorenlocatie geeft ons dan ook de mogelijkheid om al onze vastgoedprojecten piekfijn op te volgen.

Het kantoor laat in het kader van de verdere groei van Veraltis ook toe dat nog enkele mensen ons team komen versterken. Kijk alvast eens op onze website voor onze vacatures!

Wij houden jou graag op de hoogte!

Ontvang exclusieve uitnodigingen voor onze lanceringsevenementen en krijg altijd de laatste updates over onze projecten. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in.
Verplicht veld

Een of meerdere velden bevatten een fout. Probeer opnieuw.

Een of meer velden bevatten een fout. Controleer de velden en druk nogmaals op inschrijven.

Bedankt, u bent succesvol ingeschreven op onze nieuwsbrief!

Veraltis gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.