Verkoop Dubbelhuis

13/05/2021  ⋮  Verkoop Dubbelhuis gestart

Verkoop Dubbelhuis

In Ham is vandaag de voorverkoop van het vastgoedproject ‘Dubbelhuis’ gestart.

Het woonproject bestaat uit 2 afzonderlijke gebouwen met in totaal 15 woongelegenheden. De gebouwen liggen naast elkaar. Sommige appartementen hebben hun eigen tuin, andere een ruim terras en achteraan zorgt de gemeenschappelijke bloemenweide met zijn oude eikenbomen voor een extra groene toets.

Het project is ontworpen door het architectenbureau XYZ-architecten uit Hasselt. De architectuur is te omschrijven als modernistisch met zijn witte gevels in contrast met de zwarte bovenverdieping.

Een optimale leefomgeving creëren voor al haar kopers is voor Veraltis absolute prioriteit. Dubbelhuis is hier het perfecte voorbeeld van:

Een divers aanbod aan woongelegenheden in een rustige buurt, veel lichtinval, groene omgeving, duurzame materialen, (ondergrondse/overdekte) parkeergelegenheid voor wagens en fietsen, extra privatieve bergruimte en daarbovenop zijn alle faciliteiten zoals scholen, winkels, sportinfrastructuur en andere zijn binnen een straal van 4km aanwezig.

Ben je benieuwd?

Voor meer informatie over dit project kan je terecht op onze website (www.veraltis.eu) en bij vastgoedmakelaar Immo Diest – Kolmen 28C, 3980 Tessenderlo – 013 31 25 22

 

Wij houden jou graag op de hoogte!

Ontvang exclusieve uitnodigingen voor onze lanceringsevenementen en krijg altijd de laatste updates over onze projecten. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in.
Verplicht veld

Een of meerdere velden bevatten een fout. Probeer opnieuw.

Een of meer velden bevatten een fout. Controleer de velden en druk nogmaals op inschrijven.

Bedankt, u bent succesvol ingeschreven op onze nieuwsbrief!

Veraltis gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.