Verkoop ZuiderZand

29/04/2021  ⋮  Verkoop ZuiderZand gestart

Verkoop ZuiderZand

In Tessenderlo is vandaag de voorverkoop van vastgoedproject ‘ZuiderZand gestart’. Het woonproject bestaat uit 2 afzonderlijke gebouwen met in totaal 46 woongelegenheden. De L-vorm is bewust gekozen om speelsheid en zuurstof te creëren. De gemeenschappelijke parktuin, welk ‘de’ groene oase van de straat is, biedt een rustig oord voor elke bewoner.

Het project is ontworpen door het gerenommeerd architectenbureau Mamu-architecten uit Hasselt. De architectuur is te omschrijven als modernistisch met een warme toets.

Een optimale leefomgeving creëren voor al haar kopers is voor Veraltis absolute prioriteit. ZuiderZand is hier het perfecte voorbeeld van…

Divers aanbod aan woongelegenheid, veel lichtinval, zowel privé als gemeenschappelijke buitenruimte, groene omgeving, duurzame materialen, (ondergrondse/overdekte) parkeergelegenheid voor wagens en fietsen, extra bergruimte per privatief, centrale vuilnisophaling en daarbovenop zijn alle faciliteiten binnen een straal van 2km.

Ben je benieuwd?

Voor meer informatie over dit project kan je terecht op onze website en bij vastgoedmakelaar Immo Diest – Kolmen 28C, 3980 Tessenderlo – 013 31 25 22

 

Wij houden jou graag op de hoogte!

Ontvang exclusieve uitnodigingen voor onze lanceringsevenementen en krijg altijd de laatste updates over onze projecten. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in.
Verplicht veld

Een of meerdere velden bevatten een fout. Probeer opnieuw.

Een of meer velden bevatten een fout. Controleer de velden en druk nogmaals op inschrijven.

Bedankt, u bent succesvol ingeschreven op onze nieuwsbrief!

Veraltis gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.