Vergunning verkregen van Dubbelhuis

06/12/2021  ⋮  

Regularisatie werd goedgekeurd!


Vergunning verkregen van Dubbelhuis

In 2018 werd het perceel op de Staatsbaan in Ham aangekocht voor het ontwikkelen van een residentieel project.

In datzelfde jaar werd de vergunning afgeleverd voor 15 woongelegenheden, verdeeld over 2 afzonderlijke gebouwen.

De afbraakwerken van de bestaande woning, met zijn verhardingen en bijgebouwen, hebben plaatsgevonden in 2020. De oude eikenbomen achteraan op het perceel werden behouden, die mooi tot hun recht zullen komen in de toekomstige parktuin.

In 2021 werd een regularisatie aangevraagd ter optimalisatie van het project. Hiervoor werd op 6 december de vergunning afgeleverd. In de komende weken zal Veraltis zich focussen op de verdere voorbereidingen van de uitvoering van het project.

Ben je benieuwd naar dit project?

Dubbelhuis heeft een divers aanbod aan woongelegenheden. Het is gelegen in een klein gehucht, heeft ruime lichtrijke leefruimtes, een aangelegde parktuin, (ondergrondse) parkeergelegenheid voor de wagens en fietsen en er is extra bergruimte per privatief gedeelte. Daarenboven vind je alle faciliteiten (winkels, scholen, sportinfrastructuur, …) binnen een straal van 4km.

Meer over dit project op onze website!

Wij houden jou graag op de hoogte!

Ontvang exclusieve uitnodigingen voor onze lanceringsevenementen en krijg altijd de laatste updates over onze projecten. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in.
Verplicht veld

Een of meerdere velden bevatten een fout. Probeer opnieuw.

Een of meer velden bevatten een fout. Controleer de velden en druk nogmaals op inschrijven.

Bedankt, u bent succesvol ingeschreven op onze nieuwsbrief!

Veraltis gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.